CONTACTO

Ateneu Llibertari de Sants: 

c/Maria Victòria, 10

08014, Barcelona.

<M> Plaça de Sants (L1-L5)

 1. Enhorabuena por la charla de Felix Rodigro

 2. Un intelectual de letras mayusculas con ideas verdaderamente revolucionarias y clarividentes de la situacion actual , ojala pueda volver a dignarnos con sus ideas en alguna otra ocasion.

 3. transmisiones

  Constituciones y traiciones a l@s trabajadores de antes y de las que intentan ahora y supuestos movimientos espontánla(s)

  Entrevista Erre k erre entrevista a los compañeros Anarquistas,

  JOSE HERNANDEZ PEREZ de Terrassa (El Pirata), RAUL CNT Madrid , LOREN (Kuervo) CNT Almeria ,
  Movientos sociales “espontáneos” e ingeniería social y procesos constituyentes en los que los trabajadores nunca cuentan

  AUDIO DEL PROGRAMA ERRE K ERRE de la CNT
  http://www.portaloaca.com/articulos/opinion/6248-constituciones-y-traiciones-a-ls-trabajadores-de-antes-y-de-las-que-intentan-ahora-y-supuestos-movi.html

 4. bones , estem fent una recerca sobre el vostre ateneu. Ens sembla una iniciativa molt interessant i ens agradaria poder parlar amb algú de vosaltres que ens ajudi una mica a contextualitzar , i conèixer amb més profunditat l’ateneu ! …gràcies…

 5. Bones,

  Tinc a casa alguns llibres que ja he llegit i que podrien fer més servei a la vostra biblioteca. No sé si tindríeu interés en acollir-los. Si fos així, feu-m’ho saber i els porto o quedem d’alguna manera.

 6. Hola, primer de tot presentar-nos, som gent del mon llibertari de la zona de lleida i la franja (cnt lleida, cnt fraga, La maranya i col.lectiu a les trinxeres) estem muntant unes jornades llibertaries que durara tot el mes de maig a les quals esteu convidades. La proposta que us voliem fer arribar és que enmig d’aquestes jornades montarem la primera fira del llibre i la propaganda anarquista a Lleida ciutat i us voliem convidar a portar el vostre material ( si es que teniu distribuidora ) per fer una bona fira entre totes. La fira en questió seria el diumenge 5 de maig i duraria desde les 10 del matí fins a les 6 o 7 de la tarda. Durant la fira també hi hauran presentacions de llibres a peu de carrer, que encara les estem tancant.

  Si esteu interesades en venir i participar d’aquesta fira us demanem confirmació abans del 10 de abril.

  Al ser les primeres jornades partim completament desde cero lo que fa que no poguem asumir el vostre transport, pero si que asumim el lloguer del espai per poder ferla. L’espai es a Rambla Ferran de lleida (davant de la RENFE) i al costat mateix tenim el local de la cnt de lleida, desde alla farem menjar vegà per a totes les que vingueu.

  Esperem noticies vostres i si teniu qualsevol dubte no dubteu en ferho saber.

 7. Hola,
  se que estais preparando un encuentro para preparar lo del 12 octubre. es el domingo 6, pero a qué hora?
  Gracias

 8. hola que tal?

  Som del CSO La Carboneria

  El dia 6 de Febrer es la data que ens han possat Barclays i la gent que intenta controlar aquesta ciutat per desallotjar-nos.

  La nostra resposta: Resistència, per això em realitzat un video de difusió, ens agradaria saber com enviar-vos el video per a així fer molta difusió.

  Moltes gràcies!
  Resitència als espais alliberats!

 9. Por favor, haced llegar este mensaje a Ferran Aguiló, portavoz de la gente de Can Vies. Escribo desde Argentina; soy Carlos Riba, compañero del ateneo Libertario de Sants entre 1978 y 1980. Estoy siguiendo por la prensa el desalojo y derribo de Can Vies y la resistencia de los okupas y los vecinos al atropello policial. Allí vi el nombre de Ferran y hoy incluso su foto. Quiero hacer llegar mi apoyo moral, ya que no material, a toda la gente en lucha por la defensa de los espacios ciudadanos autogestionados. Salut i en devant!

  ribacarlos@yahoo.com.ar

 10. Hola som Escanvi, un grup de joves que porten a terme un projecte social. La idea es crear un ateneu alliberat amb tallers que promoguin un canvi de consciència.
  Ens posem en contacte amb vosaltres per trobar un dia i conèixer-vos com a ateneu.

  Estem en contacte!

 11. Hola
  Te contacto para redisear o hacer una nueva pagina web. Tenemos precios accesibles para todos, consultanos hoy mismo.
  Envianos Tu telefono o puedes contactarnos al 15 3307 7029, tambien puedes escribir a serviciomarketingdigital@gmail.com o envianos tu Skype y conversamos.
  Feliz Ao!
  Aguardo tu contacto
  Saludos

 12. Te contacto para redisear o hacer Tu nueva pagina web ateneullibertari.wordpress.com. Podes ver mas informacion aqui
  http://masinfo.site/web/
  Saludos

 13. Hi

  everything is ok
  Look like this is your site ateneullibertari.wordpress.com

  ok
  Bye

 14. Marion BIDORET

  Bon dia! Som un colectiu de gent de frança i espanya que hem començat des de fa tres setmanes la construccio de un petit poble a la vall de querol al costat de can biarlo, hem contruit ja una yourta i necessitem ajuda per acabar de construir el que ens falta abans del festival de teatre somiabarrets. La nostra idea es poder contruir unes estructures mobils que despres ens serviran per poder dur a terme el nostre projecte: fer diferents rutes, cneixer diferents pobles aixi com les seves necessitats, treballar les a traves del teatre i donar a coneixer la nostra forma de viure; una forma de viure nomada i basada en el respecte al medi i als seus integrants. Voliem saber si era possible que pebjessiu el nostre annunci. moltes gracies.

  us deixo aqui el meu mobil 609 52 04 26 XAVI

  l’anunci:

  ecollectivo nomada artisticosocial
  construcción de una micro aldea efímera que se está construyendo colectivamente
  Del 8 de abril al 31 de mayo
  Programación : flexi yurta, dômo, tipis
  Las construcciones se estan haciendo en can biarlu, un lugar en las colinas catalanas rodeado de magia, naturaleza y paz (Querol, taraona, espana)
  Este lugar paradisiaco està a disposición para que cada un@ pase buenos momentos acompanad@s, aprenda de tod@s y simplemente viva
  El espacio dispone de terreno para plantar tiendas, aparcar vehículos residenciales y lo mejor de todo, un río con agua cristalina para resfrescate.
  Te esperamos

  el nom del colectiu: LES BRANKIñOLS

 15. Hola! Volia enviar-vos un correu però no veig per enlloc l’adreça electrònica… me la podeu donar?

  Sonia

 16. Bon dia,

  som Fiasco Tú, un grup de cançons propies que estrena nou disc el mes que ve i estem planejant fer una gira de concerts per Barcelona i voltants. Ens agradaria saber informació de les festes que organtzeu i si seria possible tocar en algunes d’elles.

  Ens podreu trobar a youtube i spotify.

  Moltes gràcies

Escribe tu comentario:

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s