AYOTZINAPA: NO SOLO SON 43. XERRADA I SOPADOR

sopador_ayotzinapa

L’assassinat de 6 persones i la desaparició forçosa de 43 estudiants, durant la nit del 26 de setembre d’aquest any a Ayotzinapa, ha provocat un gran seguiment mediàtic, donant a conèixer a tot el món el nom d’una petita comarca rural de Mèxic esquitxada, un cop més, per la violència i la mort.

Mèxic viu avui dia un esclat polític i social arreu de tot el país. La sang i les llàgrimes de dol dels amics i familiars de les víctimes es converteixen en sang i llàgrimes de rabia que senten els tots pobles, units de nou contra la impunitat, la corrupció, la violència, la repressió i la manipulació del narco-estat mexicà.

La xerrada:Ayotzinapa: No solo son 43” pretén contextualitzar i apropar la situació concreta de la regió de Guerrero i més genèricament de tot Mèxic; un país on la pressió social, davant el silenci del govern comença a articular-se amb veu pròpia per les diverses lluites i obligant a posicionar-se a moviments socials, grups armats, partits polítics i fns tot caps del narcotràfic.

Divendes 19 de desembre a les 20.30h a l’Ateneu Llibertari de Sants (C/Maria Victòria, 10) <M> L1-L5 Plaça Sants

Publicado el 26/12/2014 en Sopadors, Xerrades. Añade a favoritos el enlace permanente. Deja un comentario.

Escribe tu comentario: